Βόλεϊ: Διπλό χτύπημα από τους παίδες

Διπλή αγωνιστική είχε η παιδική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου και τα κατάφερε πολύ καλά. Το Σάββατο νίκησε άνετα τον Θησέα Πάτρας με 3-0 σετ στη Ναύπακτο, ενώ την Κυριακή πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Πάτρα με 1-3 από την Ολυμπιάδα.

Μετά την εκτός έδρας νίκη του πρώτου γύρου, οι παίδες της Ομόνοιας ήθελαν να πάρουν τη νίκη και στον εντός έδρας αγώνα με τον Θησέα. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας πολύ καλά σερβίς, κυρίως με τους Κόκκαλη, Κομάνι και Χαμηλό και πήραν άνετα το πρώτο σετ με 25-9. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Πάτρας εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστική και έμεινε κοντά στο σκορ ως τα μισά. Από εκεί και μετά όμως η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλά στην μπροστινή ζώνη, πήρε πολλούς πόντους από τους Παύλου και Κόκκαλη και έκανε πολλά μπλοκ, ρίχνοντας την ψυχολογία των αντιπάλων. Το σετ τελείωσε 25-16 και η Ομόνοια βρέθηκε να προηγείται 2-0 σετ. Με ένα 8-0 στο ξεκίνημα η Ομόνοια έβαλε τις βάσεις για τη νίκη και στο τρίτο σετ. Με την Ομόνοια αρκετά μπροστά στο σκορ ο Βασίλης Μανθάτης έδωσε περισσότερο χρόνο στους Καρύδη και Λουκά στην πρώτη τους εμφάνιση φέτος με την φανέλα της ομάδας. Αποτέλεσμα 25-14 στο σετ και 3-0 το παιχνίδι για τους Ναυπάκτιους.

Δύσκολο παιχνίδι είχαν οι παίδες την Κυριακή στην Πάτρα κόντρα στην Ολυμπιάδα. Με κεκτημένη ταχύτητα από το παιχνίδι με τον Θησέα μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και πήραν το πρώτο σετ με 14-25 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Παύλου στην επίθεση και τον Κόκκαλη στο σερβίς. Πίσω στο σκορ βρέθηκε η ομάδα της Ναυπάκτου στο δεύτερο σετ με 22-18 όμως με αντεπίθεση διαρκείας έκανε ένα επιμέρους σερί 1-7 και πήρε το σετ με 23-25. Η Ολυμπιάδα αντέδρασε και πήρε το τρίτο σετ με 25-22 έχοντας σταθερά το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ αλλά όλα κρίθηκαν στο 14-17. Σε μία αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή που έδωσε τον πόντο στην Ομόνοια, ο παίκτης της Ολυμπιάδας έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα. Το σκορ έγινε 14-19 με την ψυχολογία στην Ομόνοια να είναι στα ύψη και τον εκνευρισμό στους γηπεδούχους να είναι εμφανής. Έτσι η Ομόνοια πήρε το σετ με 21-25 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Ξεχώρισαν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Παύλου και Κόκκαλης, πολύ καλός ειδικά στο μπλοκ ο Κομάνι, με καλές υποδοχές και καλά τρεξίματα όλη η ομάδα.

Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος για την Ομόνοια η ΕΑΠ αυτή την Κυριακή στις 15.00 στη Ναύπακτο.

Ο Βασίλης Μανθάτης και στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε τους:

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βασίλης Μανθάτης): Καρύδης, Κόκκαλης, Παύλου, Μπέσσας, Χαμηλός, Κομάνι, Λουκάς, Παπακωστόπουλος.

Για τρίτη φορά αναβάλλεται ο αγώνας ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Πυργέα στο ανδρικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι που ήταν να γίνει αυτό το Σάββατο θα γίνει στις 31 Μαρτίου, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει νέα αναβολή. Η Ομόνοια όμως έχει κανονικά αγωνιστική αυτό το Σάββατο καθώς θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Ναυπάκτου και τον Ζακυνθινό Α.Ο. στη Ζάκυνθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *